Palingroken op locatie

Palingroken is een ambachtelijke bezienswaardigheid welke op een feest, evenement of markt een eye catcher is. Onze palingroker rookt de paling met een uitgekiende mix van diverse houtsoorten. Onze palingroker kan tijdens het roken het publiek met smakelijke verhalen vermaken. De warm gerookte paling kan ter plaatse worden gegeten, wat bij vele de smaak-pupillen doet verrassen. Bij grote aantallen gasten kan desgewenst extra gerookte paling worden meegenomen.

De mogelijkheden

De ambachtelijke palingroker kan ter plaatse minimaal 10 en maximaal 25 pond (natte)paling roken per rookgang, hier blijft na het schoonmaken en roken ongeveer 70% van over als gerookte paling. Een rookgang neemt vanaf de voorbereiding tot de uiteindelijke consumptie, ca. 1,5-2 uur in beslag. Tijdens het ambachtelijke rookproces kan (indien gewenst) een tweede medewerker hele gerookte palingen of toastjes met palingfilet uitserveren. De palingroker is een ideale aanvulling voor ieder buitenevenement.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.